لیست اختراعات عباس رضائي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 44
تاریخ اظهارنامه: 1391/08/21
مالک/مالکان: عباس رضايي افصح
تاریخ ثبت: 1391/08/21
مخترع/مخترعان: عباس رضايي افصح
خلاصه اختراع:

شعله هاي آتش عمود بطرف سطح زمين به فاصله 30 سانتي متر ميباشد و شعله بسيار كم مستقيماً به خاك و گياه برخورد كرده و به اين ترتيب حرارت حاصله پس از تابيدن به صفحه مقعر و صيقلي به سطح زمين ميتابد . حرارت حاصله به سطح زمين تابانده شده و بخارج دستگاه انتقال پيدا نمي كند در شعله افكنهاي متداول استفاده از شعله مستقيم بر روي خاك و گياه عمل ميكند در حاليكه درشعله افكن سريع( شوكر حرارتي) بدون شعله مستقيم بلكه با استفاده از حرارت حاصل از شعله در محفظه اي بسته و با حداقل تبادل حرارتي و همچنين با استفاده از انعكاس گرماي شعله استفاده شده كه اين وضعيت ميزان شدت گرما را تا چند برابر افزايش ميدهد در اثر قراردادن سطحي مقعر و صيقل در بالاي سطح اين عمل صورت ميگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/18
تاریخ ثبت: 1392/10/23
خلاصه اختراع:

هم اكنون مراكز متعددي از جمله پژوهشگاه هاي دندان سازي داخلي و خارجي، اقدام به ساخت ماده ي ترميمي ايده آل به ويژه دندان مصنوعي با قابليت هاي استحكام بالا نموده اند. گرچه پيشرفتها در اين عرصه زياد است اما خواص متفاوتي مثل سفتي و چقرمگي بالا، مقاومت در برابر سايش و مقاومت در برابر ضربه خوب با مواد موجود قابل ارائه در يك محصول نيست. به منظور داشتن چنين خواصي نانو كامپوزيتي ساخته شد كه تركيبي از نانوذرات اكسيد آلومينيوم aluminum oxide (Al2O3) و هيدروكسي آپاتيت (HA) به عنوان تقويت كننده و ماده پليمري پلي متيل متاكريلايت (PMMA) به عنوان ماده زمينه مي باشد. در اين نانوكامپوزيت خواص مطلوبي چون سفتي بالا، چقرمگي بالا، مقاومت در برابر سايش و مقاومت در برابر ضربه بطور چشمگيري افزايش يافته است. اين طرح نه تنها در ايران بلكه در دنيا براي اولين بار انجام شده است.

تاریخ ثبت: 1394/04/13
خلاصه اختراع:

سيستم‌هاي بيوالكتروشيميايي از ميكروارگانيسم‌هاي فعال جهت كاتاليز واكنش‌هاي الكتروشيميايي از طريق فعل ‌وانفعالات با الكترودها استفاده مي‌كنند. اين ميكروارگانيسم‌ها به‌طور معمول به سطح الكترود چسبيده و الكترون‌ها را با الكترودهاي جامد جهت متابوليسم ميكروبي مبادله مي‌نمايند و بنابراين به‌عنوان بيوالكترود شناخته مي‌شوند. روش‌هاي متداول حذف نيترات، مي‌توانند نيترات را به‌طور مؤثر حذف نمايند اما معايبي نظير توليد لجن، نياز به انرژي زياد، كارايي ناپايدار و نياز به نگهداري مداوم دارند. در فرايند بيوالكتروشيميايي منبع توليدي هيدروژن با الكتروليز آب انجام مي پذيرد. استفاده از استيل اسفنجي با گستردگي زياد حول كاتد، اقدامي در جهت افزايش كارايي جريان الكتريكي و حداكثر سطح الكترودي مي باشد. اين چيدمان جديد به جهت مقاومت بالاي استيل اسفنجي در مقابل خوردگي و افزايش سطح فعال كاتد مركزي نسبت به انواع متداول ارائه شده است. در اين كار، فعاليت بالاي كاتد زيستي در هر دو سطح كاتد، سبب كاهش جريان الكتريكي مصرفي به ازاي واحد حذف نيترات مي شود. علاوه بر راندمان مناسب حذف نيترات در غلظت هاي مختلف، در طول راهبري اين فرايند، غلبه بر معايب ويژه اين فرايندها نظير تجمع نيتريت با توجه به ميزان باقيمانده آن مشاهده گرديد.

تاریخ ثبت: 1394/12/17
خلاصه اختراع:

در الكتروشيمي با جريان مستقيم لايه اكسيد بر روي كاتد (لايه غيره فعال كننده)و مصرف شدن آند در اثر خوردگي ايجاد مي¬گردد. اين مشكل را در سيستم الكتروشيمي با جريان مستقيم با كاربرد جريان متناوب مي توان برطرف كرد. در نتيجه هم مصرف انرژي الكتريسيته را به حداقل رسانده و هم عمر و بهره وري الكترود را به حداكثر خواهد رساند. در اين اختراع از جريان متناوب با شكل موج مربعي و فركانس Hz 2000-50، جريان مستقيم زمينه¬اي V 2/0 براي حذف رنگ Remazol Brilliant Blue R (RB19) از محيط آبي به عنوان مدل بررسي عملكرد اختراع استفاده شده است. در اين سيستم از الكترودهاي اسنلس استيل 304 در يك رآكتور پلاكسي گلاس 500 ميلي ليتري استوانه¬اي و دستگاه فانكشن ژنراتور (AFG-2000, GW INSTEK, 0-10 Vpp, 0.056 Amp, 50Ω) براي تامين جريان متناوب با شكل موج مربعي و فركانس متغير استفاده شد. از نمك طعام و Na2SO4 به عنوان الكتروليت سيستم بهره گرفته شد. اثر تغيير ولتاژ ورودي، فركانس، غلظت اوليه رنگ، نوع و ميزان الكتروليت، ميزان جريان مستقيم زمينه بر كارآيي حذف رنگ، ميزان خوردگي الكترودها، تغيير pH، هدايت الكتريكي و پتانسيل اكسيداسيون-احياي پساب سنجيده شد. نتايج بررسي¬هاي عملكردي نشان داد كه سيستم مذكور كارآيي بسيار بالايي در حذف رنگ دارد به طوريكه حداقل خوردگي الكترود و توليد لجن وجود دارد. آناليز XRF لجن توليدي از فرايند نشان داد بيش از 43 درصد وزني لجن را مواد آلي تشكيل مي¬دهد كه بيانگر اكسيد شدن موفق تركيب رنگي در اين فرآيند است. همچنين اسكن پساب تصفيه شده با اين فرايند در محدوده امواج فرابنفش/نوري نشان داد كه هيچگونه تغيير بيشنه جذبي بعد از اين فرايند حادث نمي¬شود و فرآيند به طور كامل رنگ مذكور را بدون توليد محصولات جانبي حذف مي¬نمايد. آناليز اقتصادي اين اختراع نشان داد به دليل خوردگي پايين الكترود، مصرف برق بيشترين بخش هزينه¬هاي فرايند را به خود اختصاص خواهد داد كه با استفاده از نمك طعام به عنوان الكتروليت، به حداقل كاهش خواهد يافت.

تاریخ اظهارنامه: 1394/03/03
تاریخ ثبت: 1395/02/28
خلاصه اختراع:

دستگاه تشخيص تنفس با سنسور شتاب سنج دستگاه در ايران نمونه قبلي ندارد و معادل خارجي آن نيز داراي سنسوري است كه در يك طناب كشسان تعبيه شده است كه خود عامل محدود كننده است. البته قابليت هاي ارسال پيامك، تماس با مراكز امداد و اتصال به سيستم پرستاري را نيز ندارد. مرگ ناگهاني به علت قطع تنفس يا آسيب هاي قلبي يا مغزي هم در نوزادان و هم در سالمندان زياداتفاق مي افتد. ازجمله درمواردي مانندسندرم مرگ ناگهاني نوزادان (SIDS) كه در نوزادان زير يك سال اتفاق مي افتد و سكته هاي مغزي كه مي تواند به مراكز تنفس آسيب وارد كند و منجر به مرگ بيمار شود. و يا در آسيب هاي ناگهاني قلبي- عروقي مانند سكته هاي قلبي (MI) وجه اشتراك همه ي اين آسيب ها در نهايت قطع تنفس است. كه اين دستگاه مي تواند با استفاده از سنسور شتاب سنج خود قطع تنفس را تشخيص داده و باعث كاهش احتمال مرگ و مير در نوزادان يا افراد سالمند شود. اين دستگاه مي تواند در خانه هاي سالمندان، شيرخوارگاه ها، و يا در خانه ها استفاده شود. روش به كارگيري اين دستگاه بسيار ساده مي باشد و كافي است سنسور را به شكم يا سينه بيمار چسبانده و آن را به تلفن ثابت يا موبايل متصل كرد و آن را روشن كرد. سنسور شتاب سنج سه محور 335 ADXL روي شكم فرد مورد نظر قرار مي گيرد و با هر جا به جايي شكم ولتاژ خروجي سنسور نسبت به مقدار قبلي تغيير مي كند اين خروجي به صورت يك ولتاژ آنالوگ مي باشد كه توسط ADC يك ميكرو كنترل 32 ATMEGA به صورت يك عدد خوانده مي شود و با كم كردن هر 3 محور X و Yو Z از مقدار قبلي خود ميزان تغيير به دست مي آيد حال اين 3 تغيير را با 3 تغيير 6 مرحله قبل جمع مي كنيم و اگر مثلاً از عدد 18 كمتر شد يعني شكم تكان نمي خورد و با به صدا درآوردن يك آژير فرد را بيدار مي كند.

تاریخ ثبت: 1395/04/23
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع سولفوناسيون ليوانهاي يكبار مصرف پلي پروپيلني (PP) بازيافتي با اسيد سولفوريك مايع اختراع حاضر به پليمرهاي پلي پروپيلن سولفونه شده و روش تهيه آن مربوط است. به طور مشخص، اين اختراع به استفاده از اسيد سولفوريك مايع جهت سولفوناسيون پليمرهاي پلي پروپيلن ليوانهاي يكبار مصرف بازيافت شده مربوط ميباشد. پلي پروپيلن يكي از پر مصرف ترين و اساسيترين پليمرهاي مورد استفاده در دنيا مي‌باشد. پلي‌پروپيلن يك پليمر ترموپلاست مي‌باشد پلي پروپيلن يك وينيل پليمر است كه از نظر ساختاري مشابه با پلي اتيلن است. اين اختراع جهت توليد پلي پروپيلن سولفونه است كه با استفاده از اسيد سولفوريك غليظ به عنوان ماده سولفونه كننده استفاده ميشود. حضور گروه اسيد سولفونيك منجر به هيدروفيل بودن عامل سولفونه شده و همچنين وجود اين گروه عاملي اسيديته پليمر سولفونه شده را افزايش ميدهد. در اين كار، پلي پروپيلن در قطعات 8/0-6/0 سانتيمتر مربعي خرد شده و سپس در دماي 150 درجه سلسيوس و در حلال زايلن به صورت يك مايع شفاف حل ميشود. سپس اسيد سولفوريك غليظ در دو حالت افزودن تدريجي و يكباره به محلول اضافه شده و محتويات ظرف توسط همزن مغناطيسي با دور rpm 300 به مدت 3 ساعت مخلوط ميگردد. محصول ژلاتيني حاصله با آب بدون يون تا زمانيكه pH آن به 8-7=pH برسد شستشو ميگردد. محصول به دست آمده در آون خشك شده و براي آناليز ميزان سولفوناسيون آزمون طيف سنجي مادون قرمز (FTIR)، تبادل يون و ميزان حلاليت در آب نگهداري ميشود. نتايج آزمونهاي انجام شده سولفوناسيون PP با روش مذكور را تاييد ميكنند.

تاریخ اظهارنامه: 1398/10/19
تاریخ ثبت: 1399/09/09
خلاصه اختراع:

به علت افزايش قيمت سوخت و آلودگي‌هاي زيست محيطي سوخت‌هاي فسيلي، مهندسان طراح به فكر استفاده از انرژي‌هاي پاك و تجزيهپذير افتادند. در صنعت كشتي سازي انرژي بادي و خورشيدي و انرژي ناشي از امواج و جريانات دريايي در دسترسترين انرژي‌هاي پاكي هستند كه ميتوان از آن‌ها براي كمك به رانش كشتي استفاده كرد. توليد نيروي برآ(ليفت) از اجسام كره‌اي و استوانه‌اي چرخان در معرض جريان سيال به اثر مگنوس معروف است. لزجت سيال اثر مستقيمي بر نيروي وارد بر استوانه دارد، بنابراين انتظار مي‌رود كه براي جريان سيال لزج واقعي نيز تغيير لزجت سيال تاثير قابل توجهي بر اندازه‌ي نيروي برآي ايجادي داشته باشد. تاكنون اكثر استفاده‌هاي موفق از اثر مگنوس مربوط به جريان سيال هوا بوده است و توجه كمتري به جريانات ناشي از سيال آب شده است؛ در حالي‌كه، چگالي آب تقريبا 1000 برابر چگالي هواست و بنابراين استفاده از اثر مگنوس در آب مي‌توان نيروي جلوبرندگي را تا 1000 برابر افزايش دهد. از طرفي، در مناطق مختلف جهان رودخانه‌هايي با عرض زياد و با سرعت آب قابل توجه وجود دارند كه كشتي‌هاي مسافربري يا فله‌بر روزانه چندين بار عرض اين رودخانه‌ها را مي‌پيمايند. بر اين اساس، طرح نويني از يك شناور سطحي با نيرو محركه‌اي تحت اثر مگنوس كه قابليت استفاده از انرژي باد و جريان آب را دارد ارائه گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/09
تاریخ ثبت: 1390/06/21
خلاصه اختراع:

سیستم دوشاخه و پریز مغناطیسی بدون اتصال الکتریکی

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/09
تاریخ ثبت: 1390/06/21
خلاصه اختراع:

سيستم خطاياب ترانسفورماتورهاي قدرت

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/09
تاریخ ثبت: 1390/06/21
خلاصه اختراع:

سيستم توربين بادي روتور خلاف ريسمان شده بصورت افقي در طول دو محور موازي گسترش مي يابد و داراي ۴ نيم توربين است كه هر مجموعه دو تائي از آنها خلاف هم مي چرخند و توربين هاي مجاور واقع بر دو محور موازي نيز خلاف همديگر مي چرخند. اين سيستم داراي يك نقطه آغاز در ايستگاه روي زمين و يك نقطه پايان بر روي توربين است و مابين اين دو كابل براي انتقال انرژي الكتريكي قرار دارد. در داخل نيم توربين ها با گازي سبكتر از هوا پر مي شود . تعداد پره ها چهار يا بيشتر مي تواند باشد كه بر روي بدنه بالني شكل قرار گرفته است بطوريكه با وزش باد نيروي وارد بر اين پره ها باعث گردش دو تا از نيم توربين ها در جهت عقربه هاي ساعت و چرخش دو نيم توربين ديگر در جهت خلاف عقربه هاي ساعت مي شود . علاوه بر اين اتصال بيش از يك مجموعه از توربين هاي ۴ تايي تشريح شده مي تواند به صورت آرايش عمودي يا آرايش ماتريسي باشد. از نظر الكتريكي ژنراتورهاي مربوطه با هم موازي مي شوند. در نهايت خروجي اين آرايش بوسيله ي كابل به ايستگاه زمين قابل چرخش كه اين قابليت را به توربين مي دهد كه به آساني در جهت بادجهت گيري كند منتقل مي شود تا مورد استفاده قرار گيرد يا انتقال يابد.

موارد یافت شده: 44